Zašto „igranje igrica“ u odnosu jednostavno ne radi?

Zašto „igranje igrica“ u odnosu jednostavno ne radi?

Kada pričamo o anksioznosti u partnerskim odnosima spomene se da je potrebno napraviti prostor, korak unazad i odmak, a ponekad se izvuče krivi zaključak da je taj postupak – igranje igrica sa ciljem da bi druga osoba išla za nama.

Korak unazad je samo puštanje druge osobe da bude ko ona jeste i pokaže kako se oseća zaista. Zdrava pozicija i ono što dovodi do promene je vraćanje sebi i vlastitoj vrednosti kroz sve slojeve srama, straha i ostalih emocija.

Ako želiš učiti više od mene na temu partnerskih odnosa, anksioznosti u partnerskim odnosima, komunikaciji i toksičnim elementima u odnosima, možeš to napraviti preko vebinara koji su u naredom periodu:Partnerski odnosi“

Vidimo se danas 5.7.2024 na prvom vebinaru Anksioznost u vezama.

Sledeća epizoda Šta ako mi se neko prestane javljati?

Aktuelni

Newsletter

Prijavite se na Newsletter listu, budite deo moje zajednice i svakog meseca Vas očekuje tekst kao podsetnik da zastanete i vratite se sebi. Uz različite teme, refleksije, podsetnike i pitanja želim da Vam budem podrška za kontinuirani rad na sebi. Uz to, bićete prvi obavešteni o svim aktuelnostima, promocijama i novim online programima.