Anksioznost u vezama

Dragi ljudi, skoro 2 godine nisam držala webinare, a često su bili upiti za takve forme – pa evo premijerno, od ovog trenutka su otvorene prijave za 3 Webinara.

Ovog puta na temu PARTNERSKIH ODNOSA pre svega, ali uopšte razumevanja mesta odakle se povezujemo sa drugima, uz nesigurnost, “lepljivost”, “needy” ponašanje, strah od odbacivanja, pa otuda i odsustvo granica, i kao moguća posledica, toksični odnosi, puni manipulacije i (pasivne) agresije.

1. Webinar se tiče anksioznog pristupa životu, ljudima, vezama (anks attachment). Tiče se nesigurnosti u odnosu sa drugima, koja kreira različita destruktivna ponašanja koja ne vode nikuda, osim još većoj nesigurnosti, urušavanju samopouzdanja i nestabilnijim odnosima u kojima gubimo sebe. Zato na ovoj radionici učimo KAKO da ne budemo zavisni od drugih, da se “odlepimo”, “pustimo” kontrolu i budemo sigurniji u sebe i samim tim pogodniji za zdrav odnos.

Govorićemo uopšte o nemogućnosti “to let go”, nekih ishoda, slika, snova koje smo zacrtali, ne samo ljudi – najčešći elementi za koje se zalepimo a koje nas čine anksioznima i zaustavljenima za bilo kakav rast. Jer da bismo išli dalje, moramo biti slobodni od svega toga. Moramo znati da “pustimo” i oslobodimo svoje biće za druge stvari.

2. Webinar se tiče postavljanja granica pre svega u partnerskim odnosima, ali možete primeniti na svaki drugi. KAKO to da uradimo? Učimo kako da sprovedemo u delo prethodno rečeno.

3. Webinar će biti posvećen razumevanju manipulativnih toksičnih dinamika, pasivne agresije i “tretmana ćutanjem” – i načina da de izborimo sa istim.

DATUMI su kao što piše gore 5. Jul, 12. Jul, 19. Jul.

TRAJANJE 2h sa poslednjim delom pitanja

INTERAKTIVNA dinamika: svojim odgovorima u chatu ćete zajedno sa mnom oblikovati ceo tok. Ko se bude osećao spremnim može se uključiti i da postavi pitanje face to face, ali nije neophodno 🙂 samo moguća opcija.

SNIMAK WEBINARA: Posle svakog webinara dobijate snimak koji možete gledati do KRAJA GODINE.

Aktuelni

Newsletter

Prijavite se na Newsletter listu, budite deo moje zajednice i svakog meseca Vas očekuje tekst kao podsetnik da zastanete i vratite se sebi. Uz različite teme, refleksije, podsetnike i pitanja želim da Vam budem podrška za kontinuirani rad na sebi. Uz to, bićete prvi obavešteni o svim aktuelnostima, promocijama i novim online programima.