Usluge

Vrste usluga

Psihoterapija ima više različitih oblika delovanja, i svaka je specifikovana za određeni problem. Naravno, svaka forma psihoterapije može obuhvatiti sve teme – razlika je samo u tome na čemu je akcenat, i koji oblik kome više odgovara. Usluge psihoterapije koje ja pružam jesu individualna, skype, partnerska i grupna psihoterapija. Novi oblik mojih usluga biće radionice koje su još uvek u pripremi. Svaka od ovih usluga odnosi se na ljude od 18 do 88 godina. Sa decom i adolescentima ne radim.

Online program

Svaki od Online Programa biće dostupan da se kupi u periodu od mesec dana od dana kada izađe u prodaju, nakon kog će u prodaju izaći nova tema.

Kupi

Partnerska psihoterapija

Naše intimne veze mogu biti izvor naše najveće radosti i prostor u kome se suočavamo sa našim najdubljim strahovima i ranjivošću.

Pročitaj više

Individulna psihoterapija

Postoji trenuci u životu kada nas doživljaj nemoći, straha i tuge preplavi. To su oni momenti kada poverujemo da nam ništa više ne može pomoći.

Pročitaj više

Skajp seanse

Klijentima koji često putuju, a imaju potrebu za terapijom, ova forma psihoterapije može da pruži kontinuiranu podršku tokom odsustva.

Pročitaj više
    0
    Dodati proizvodi
    Korpa je trenutno praznaNazad na shop