Zašto privlačimo nedostupne partnere?

Akcija!

Zbog čega se zauzete ili emotivno nedostupne osobe “lepe” za nas? Šta je to u nama? Koju ulogu igraju u našem životu i kako ih mi uvek privlačimo? Dok ne osvestimo da “nema drugih” i da je sve u nama – menjaće se samo imena, a priroda naših veza će ostati ista. Mi ćemo patiti, ljutićemo se na sudbinu, ili ćemo poverovati da nismo dovoljno vredni da bi neko ostvario bliskosti sa nama i pokazao ljubav. Zato preuzmite odgovornost za kvalitet svog života – i ne dozvolite da vas vode strahovi kroz život. Vi imate kontrolu, a ona počinje svesnošću i prihvatanjem.

Ovaj program će vam pomoći da izađete iz začaranog kruga pogrešnih izbora u emotivnom životu. Otvorite put ka zdravom, ispunjujućem odnosu, kroz svesnost: kroz otkrivanje skrivenih obrazaca i uverenja, kao i kroz uvid u sopstvene emocionalne potrebe i blokade. Promena počinje uvek od nas. Od povećanja naše svesnosti i preuzimanja odgovornosti. Počnite sa ovim programom. Ovaj program sastoji se iz video lekcija, teorijskog i praktičnog dela u pdf-u.

Preuzmi strukturu programa OVDE.

Komentari

Dodaj Komentar
Dodajte prvi komentar na “Zašto privlačimo nedostupne partnere?”

Vaša email adresa neće biti objavljena. Polja markirana zvezdicom su obavezna *

Aktuelni

Newsletter

Prijavite se na Newsletter listu, budite deo moje zajednice i svakog meseca Vas očekuje tekst kao podsetnik da zastanete i vratite se sebi. Uz različite teme, refleksije, podsetnike i pitanja želim da Vam budem podrška za kontinuirani rad na sebi. Uz to, bićete prvi obavešteni o svim aktuelnostima, promocijama i novim online programima.