“Samopouzdanje se gradi” ebook + dnevnik + webinar

Ebook + Dnevnik “Samopouzdanje kroz iskustvo”  + bonus snimak webinara “Samopouzdanje se gradi”

Svaki put kada se menjamo da bi nas drugi prihvatili – gubimo sebe. A kada izgubimo sebe onda smo još više zavisni od drugih, od njhovih mišljenja i odobravanja. To nije rešenje. Kada udovoljavamo drugima, umanjujući sebe, samo da bismo dokazali sopstvenu vrednosti – upravo je time gubimo. Zato je jedini protivotrov za nisko samopouzdanje da vratimo sebi doživljaj dostojanstva, naučimo da postavljamo granice i negujemo svoju dušu. Da učimo jedan negujući i topao pristup prema sebi, čak i kada grešimo. Da razumemo konačno za Koga smo bili previše: osetljivi, naporni, zahtevni…? Kome smo bili neadekvatni, nedovoljni, nevažni? Doživljaj druge osobe, i njena nesposobnost da nas vidi – nije jedina istina o nama. Rad na sebi podrazumeva oslobađanje od okova i okvira, i davanje prava sebi da napravimo novi koji će isključiti tuđe narative o nama. Svaki iskorak stresan, i praćen anksioznošću, i zato želim da ovi materijali daju stabilnost na ovom putu. Neće uvek biti lako, ali ako znaš da ima nekih naglih

krivina, i poznatih rupa, biće mnogo lakše. Uz ove materijale pratite svoj lični rast i napravite temelj zdrave granice, prema starim okvirima, prema onima koji te ne vide, i prema toksičnoj sumnji u sebe. Nauči da ceniš svaki trud, da učiš kroz neuspehe i gledaš sebe kao celinu – a ne kroz pad ili grešku.

Napomena: Ovi materijali su deo programa “Od nesigurnosti do Samopouzdanja” koji je bio u prodaji tokom 2020/21 u 4 dela. PDF materijale dobijate zauvek, a webinar će biti dostupan za gledanje do kraja Januara 2024.

Komentari

Dodaj Komentar
Dodajte prvi komentar na ““Samopouzdanje se gradi” ebook + dnevnik + webinar”

Vaša email adresa neće biti objavljena. Polja markirana zvezdicom su obavezna *

Aktuelni

Newsletter

Prijavite se na Newsletter listu, budite deo moje zajednice i svakog meseca Vas očekuje tekst kao podsetnik da zastanete i vratite se sebi. Uz različite teme, refleksije, podsetnike i pitanja želim da Vam budem podrška za kontinuirani rad na sebi. Uz to, bićete prvi obavešteni o svim aktuelnostima, promocijama i novim online programima.