Dunja Vesic – E-book
logo

Da li panični napadi mogu zauvek da nestanu?

Kada razumete njihovu ulogu, dođete do njihovog smisla (značenja), kada osetite emocije koje potiskujete - panični napad više neće imati svoju funkciju u vašem životu.

branch-1
tablet
branch-2

Kome je namenjen
ovaj ebook?

 • bullet

  Ako si nekada doživeo/doživela panični napad;

 • bullet

  Ako se stidiš da tražiš pomoć i kriješ svoju uznemirenost i ranjivost;

 • bullet

  Ako misliš da ti niko ne treba i da sve možeš sam/sama;

 • bullet

  Ako se osećaš usamljeno i nezaštićeno;

 • bullet

  Ako se plašiš da priznaš svoju slabost - jer misliš da je to poraz;

 • bullet

  Ako prolaziš kroz velike promene;

 • bullet

  Ako ideš na psihoterapiju zbog anksioznosti ili paničnih napada;

 • bullet

  Ako još uvek nemaš hrabrosti ili mogućnosti da kreneš na psihoterapiju;

 • bullet

  Ako prelaziš u novu životnu fazu;

 • bullet

  Ako imaš nekoga u okruženju ko se bori sa paničnim napadima i želiš da razumeš kroz šta ta osoba prolazi (kako bi bio adekvatnija podrška)

Biće ti od koristi, da, pre svega, bolje razumeš ovo iskustvo, da pronađeš korisne tehnike za prevazilaženje napada i kroz smernice i vođena pitanja, otkriješ svoje nesvesne unutrašnje konflikte i mehanizme koji su doveli do ovog simptoma!

flower
pdf

Preview ebook-a

Imate priliku da pre nego se odlučite i naručite svoj primerak, pročitate jedan kratak isečak koji sam vam pripremila. Nadam se da će vam se dopasti i zainteresovati da nastavite sa čitanjem.

Cena eBook-a :  80 eur

Pogledaj isečak ebook-a Poruči svoj ebook

U ovoj knjizi saznaćete:

aboutb aboutb-mob
branch5
Pored toga :
 • bullet

  Predstaviću vam savremena istraživanja iz afektivne neuronauke;

 • bullet

  Daću mnogo autentičnih primera ljudi koji su prolazili kroz ovo iskustvo;

 • bullet

  Govorićemo o vrlo aktuelnoj situaciji - napadima panike tokom i nakon perioda korona virusa;

 • bullet

  Imaćete priliku da pročitate moje naučno istraživanje na ovu temu;

 • bullet

  Upoznaću vas sa tehnikama (Šta da radim kada dobijem napad panike?) i dati smernice (Kako da razumem svoju anksioznost i napade panike?)

Prva (tipična) seansa

Saznaćeš brojne tehnike za "prvu pomoć", ali i smernice uz vođena pitanja, kreirana iz iskustva rada sa klijentima, najnovijih istraživanja i relevantnih teorija. Među njima, naići ćete na slučaj jedne devojke koja se zatekla u neprijatnoj situaciji gde nije navikla da nema kontrolu i gde ne može da nađe rešenje. Svoju priču započela je ovako :

Odlazim u market kao i milion puta do sad i, u prvi mah, učini mi se da mi je malo vruće. Pomislih da sam, verovatno, malo jače obučena. Međutim, u sledećem trenutku počela sam da gubim dah, srce je počelo ubrzano da kuca, dlanovi su mi se oznojili i ja sam izletela napolje, iako sam, zbog ovog prokletog virusa, čekala u redu dobrih petnaest minuta da uđem...

U nastavku teksta moći ćete da pročitate celu priču ove devojke, i saznajte na koji način sam pristupila rešavanju njenog problema, kao i kako je tekla sama seansa. Poručite svoj e-book!

branch6
Saznaj više

Bolje razumevanje samog fenomena "panike" i postavljanje ključnih pitanja

Moj cilj je, pre svega, da shvatite da su panični napadi normalna rekacija na određene konflikte iskrivene (nesvesne) patnje u nama. Želim da razumete reakcije svog bića, jer je to prvi korak dolaženja do trajnog rešenja.

O meni

Zovem se Dunja Vesić, psihoterapeut po struci. Psihoterapija je moja strast, a ta ljubav počela je uz filozofiju. Niče, Epikur i Šopenhauer su me vodili kroz pitanja smisla, i ovo egzistencijalističko učenje krunisano je Geštalt psihoterapijom. Danas volim da kažem da se bavim nekom vrstom primenjene filozofije.

Psihoterapija za mene nije samo posao, već filozofija življenja. Svakodnevno istraživanje suštinskih tema ljudskog bića uvek u meni budi zainteresovanost i iskrenu radost. Nakon niza godina, i hiljada sati koje sam provela uz svoje učitelje, supervizore i klijente danas slobodno mogu da kažem da živim Geštalt.

Dunja
tbdg dsdd